Koen Uittenbogaard – Bedrijfskunde

Mijn naam is Koen Uittenbogaard en ik ben 20 jaar oud. Ik zit momenteel in mijn derde jaar van de studie Bedrijfskunde aan de Hogeschool Rotterdam. Deze studie is heel breed waardoor op alle bedrijfskundige gebieden wel het een en ander wordt behandeld. Daarnaast heb ik ruim één jaar ervaring als Financieel Administratief Medewerker.

In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op de voetbalvereniging bij mij in de buurt. Hier ben ik speler, trainer, leider, scheidsrechter en help ik af en toe achter de bar. De sfeer en gezelligheid hier bevallen mij ontzettend. Daarnaast ben ik muzikaal.  Ik luister graag naar muziek en zing soms wat Nederlandstalige muziek op een feestje.

Ik ben bij De Rotterdamse Zaak terecht gekomen via de Hogeschool. Tijdens het lezen van deze advertentie was ik direct enthousiast. Vooral het assisteren van ondernemers in nood en het adviseren van hen sprak mij direct aan. Met mijn werkervaring en de verzamelde informatie in de afgelopen twee studiejaren hoop ik deze ondernemers zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Tijdens mijn periode bij De Rotterdamse Zaak hoop ik om mijn analyserende en adviserende vaardigheden te verbeteren. Op analyserend gebied hoop ik beter te worden in het herkennen van waar het probleem zit en de oorzaak hiervan te achterhalen. Op adviserend gebied hoop ik deze informatie om te kunnen zetten in een goed en passend advies voor de ondernemer.

 

UA-44650760-1