top of page
De_Ondernemerszaak_BedrijfsfotografieNL_140_loRes.webp

Onze waarde

De Rotterdamse Zaak is een non-profit organisatie die zich focust op het kosteloos helpen van ondernemers in zwaar weer op het gebied van commerciële-, financiële- en fiscale diensten in de omgeving van Rotterdam. Waarmee wij u ondersteunen om uw bedrijf en leven weer in balans te brengen.

Uw voordelen

Wat levert een traject bij De Rotterdamse Zaak u als ondernemer op?

Onze Missie

De missie van De Rotterdamse Zaak is om ondernemers in zwaar weer in de omgeving van Rotterdam te ondersteunen en te begeleiden. Wij streven ernaar om ondernemers die hulp nodig hebben te voorzien van financiële, commerciële en fiscale diensten. Zodat zij verder kunnen met hun bedrijf. Of ondernemers worden begeleid bij het stoppen met hun bedrijfsactiviteiten. Als leerwerkbedrijf bieden we een maatschappelijk relevante en waardevolle leerervaring voor zowel HBO- als MBO-studenten. Studenten worden begeleid door ervaren ondernemerscoaches van Stichting Ondernemersklankbord en peercoaches.

Onze kernwaarde

  • Klantgerichtheid

  • Persoonlijke aandacht

  • Maatschappelijk verantwoord

Meld je aan!

Klaar om de volgende stap te zetten?

We zijn hier om u te helpen!  Met ons dienstenaanbod gaat u eenvoudig aan de slag en ontvangt u een uitgebreid advies met praktische tips op maat voor uw bedrijf. 

bottom of page