top of page

Hoe werkt het?

Het is fijn om te weten wat er op u afkomt als u deelneemt aan een traject bij De Rotterdamse Zaak. Daarom hebben we alle stappen voor u uitgewerkt.

01

De_Ondernemerszaak_BedrijfsfotografieNL_211_loRes.webp

Aanmelding & Spreekuur

U heeft een uitdaging en meldt zich aan bij De Rotterdamse Zaak voor het spreekuur. Tijdens dit spreekuur gaat een Ondernemersklankbordcoach en een junior adviseur met u in gesprek om uw vraagstuk concreet te maken. Uit het gesprek kunnen wij opmaken of wij iets voor u kunnen betekenen. Vervolgens wijzen wij erop hoe u zich direct hiervoor kan aanmelden.

02

Het traject

Er wordt een team junior adviseurs samengesteld die u gedurende het traject zullen begeleiden. Het traject heeft een looptijd van maximaal zes maanden.

 

Tijdens het traject werken de junior adviseurs samen met u om de benodigde informatie op papier te krijgen. Hierdoor is het noodzakelijk dat u wekelijkse beschikbaar bent en bereid bent om op ons locatie te komen. Via De Rotterdamse Zaak kunnen u en de junior adviseurs gebruik maken van kennis en ervaring van de coaches van het ondernemersklankbord. U mag verwachten dat ze samen met u nadenken om oplossingen te bedenken. 

traject
achter computer

03

Oplevering

Wanneer de stukken afgerond zijn, zullen deze aan u worden overhandigd. Met deze stukken kunt u dan bijvoorbeeld een BBZ-krediet aanvragen of een schuldhulptraject starten.

04

Evaluatiegesprek

Ter afronding van het traject vindt een evaluatiegesprek met een medewerker van ons junior adviseurs plaats. Hoe heeft u het ervaren? Wat vindt u van het advies dat u heeft gekregen? Wat ging goed en wat kunnen we verbeteren?

 

We willen natuurlijk alle ondernemers in de regio Rijnmond helpen. Daarom vragen we u een bijdrage te leveren aan de communicatie van De Rotterdamse Zaak. Zo kunt u gebeld worden voor een mini interview over uw deelname en vinden we het leuk om een mooie foto van u in uw werkomgeving te maken. 

evalutatiegesprek

Klaar voor de volgende stap?

Meld u aan!

Adres

Kralingse Zoom 91,

3063 ND Rotterdam

Telefoon

(010) 794 7017

Email

Connect

  • Whatsapp
  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page