Birgit Mol – Commerciele Economie

Mijn naam is Birgit Mol, ik ben 19 jaar en woonachtig in Rotterdam. Momenteel ben ik bezig met mijn derde studiejaar van de opleiding Commerciële Economie Marketing & Sales aan de Hogeschool Rotterdam.

In mijn vrije tijd hou ik ervan om sportieve activiteiten te doen. Naast sporten vind ik het ook leuk om tijd door te brengen met familie en vrienden. Daarnaast werk ik voor een horeca en evenementen uitzendbureau in Rotterdam en heb ik daarvoor al veel leuke opdrachten mogen doen.

Ik ben bij De Rotterdamse Zaak gekomen via een vacature op Praktijklink. Deze stageplek onderscheidt zich heel erg van andere commerciële stages, omdat je dicht met de klant verbonden bent en enorm diverse ondernemers behandelt. Daarnaast werk je veel samen met mede-stagiaires, peercoaches en oud-ondernemers wat mij erg leerzaam en leuk leek.

Tijdens mijn periode bij De Rotterdamse Zaak hoop ik veel te leren van de verschillende ondernemers en waar zij allemaal tegen aanlopen tijdens het ondernemen. Op commercieel gebied wil ik graag ervaring op doen met het in de praktijk brengen van opgestelde doorstartplannen.

UA-44650760-1