Mees Lemson – Finance & Control

Mijn naam is Mees Lemson. Ik ben 23 jaar en woon in Rotterdam. Ik volg de studie Bedrijfseconomie (tegenwoordig Finance & Control) en zit in mijn derde jaar. Ik volg deze studie aan de Hogeschool Rotterdam. Via de Hogeschool en oud-stagiairs ben ik terecht gekomen bij De Rotterdamse Zaak.

Wat mij interesseert in De Rotterdamse Zaak, is het feit dat het een leerwerkbedrijf is, waar veel samengewerkt wordt tussen ervaren oud-ondernemers en nieuwe stagiairs. Op deze manier doe je op verschillende vlakken nieuwe ervaringen op. Het helpen van ondernemers die het zwaar hebben, is iets waar ik zeker meer mee wil doen en daarom denk ik dat ik hier op de goede plek zit.

Hoofdzakelijk is het de bedoeling dat ik tijdens deze stage ervaring opdoe in het oplossen van financiële vraagstukken, maar deze stage biedt ook kans om meer te weten te komen over commerciële en fiscale onderwerpen. Dit lijkt mij erg leerzaam. Daarnaast ga ik werken aan mijn eigen competenties en wil ik mezelf zoveel mogelijk ontwikkelen hier.

 

UA-44650760-1