Rashaan Komproe – Ondernemerschap & Retail Management

Mijn naam is Rashaan Komproe, woonachtig in Rotterdam en ik ben 23 jaar oud. Ik ben zelf een derdejaarsstudent aan de opleiding Ondernemerschap & Retail Management.

Mijn interesses zijn: Investeren, muziek luisteren en sneakers. Ik ben elke dag op zoek naar de nieuwste trends en investeringsmogelijkheden.

Ik ben bij De Rotterdamse Zaak gekomen via een kennis die al eerder zijn stageperiode bij De Rotterdamse Zaak met een goed gevoel heeft afgesloten. Tijdens mijn stage hoop ik ondernemers die in zwaar weer verkeren hulp te bieden. Deze stageplek sluit aan op mijn opleiding, omdat ik hier de ondernemers kan helpen bij het opstellen van o.a. businessmodellen voor hun bedrijf. Ik zal me voornamelijk bezighouden met de levensvatbaarheid van het commercieel plan.

Wat ik hoop te bereiken is het verbeteren van mijn competenties, meer ervaring krijgen in consulteren en ervaring als zelfstandig ondernemer opdoen. Met behulp van de nauwe samenwerkingen met de ondernemers van het Ondernemersklankbord en de vechtende ondernemers die een geweldig idee hebben, maar problemen hebben met inschatting en executie, hoop ik dit te bereiken.

 

UA-44650760-1