top of page
image (2).png

Ons Aanbod

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij De Rotterdamse Zaak?

Kijk dan hieronder welke diensten wij aan u kunnen bieden.

Instappen op uw wensen

Wilt u als zelfstandig ondernemer instappen om uw wensen verder te ontwikkelen? Wij bieden een divers aanbod aan op het gebied van financiële hulp voor zelfstandig ondernemer, zodat u de ondersteuning krijgt die u nodig heeft. Onze diensten zijn afgestemd op uw individuele behoeften, waardoor u de hulp krijgt die u nodig heeft. Wij begrijpen dat elke zelfstandig ondernemer uniek is en bieden daarom een persoonlijke aanpak aan om uw zakelijke doelen te bereiken.

BBZ-aanvraagondersteuning

Voor een soepele BBZ (Besluit bijstandsverlening zelfstandigen) aanvraagbegeleiding, verzamelen we alle benodigde gegevens, analyseren financiële overzichten en stellen aanvraagdocumenten op. Gedurende maximaal 6 maanden hebben we wekelijks contact om de voortgang te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden.

Bent u niet in staat om de BBZ-aanvraag zelfstandig in te dienen, bieden wij ondersteuning. Onze adviseurs zorgen voor een nauwkeurige en tijdige indiening, zodat u zich kunt concentreren op uw onderneming

  • Looptijd: maximaal 6 maanden 

  • Contactmoment: wekelijks 

IOAZ-aanvraagondersteuning

De IOAZ (Inkomensvoorziening oudere en arbeidsongeschikte zelfstandigen) aanvraagprocedure vereist gedegen begeleiding om alle benodigde documenten en informatie correct in te dienen. Wij leiden dit proces en begeleiden u stap voor stap.

Om de IOAZ-aanvraag voor te bereiden, starten we met het verzamelen van essentiële gegevens, zoals financiële overzichten en relevante documentatie. Op basis hiervan stellen we de benodigde aanvraagdocumenten op.

Indien zelfstandige indiening niet mogelijk is, bieden wij professionele ondersteuning voor een nauwkeurige en tijdige IOAZ-aanvraag, zodat u zich op uw onderneming kunt concentreren.

  • Looptijd: maximaal 6 maanden 

  • Contactmoment: wekelijks 

Heeft u vragen of bent u niet zeker wat u kunt verwachten?

Geen probleem! Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Bedankt!

bottom of page