top of page

Over Ons

Wij zijn hier om u te helpen!

image (1).png

Ons Verhaal

In reactie op de kredietcrisis werd leerwerkbedrijf De Rotterdamse Zaak opgericht voor ondernemers met financiële problemen. Ons team bestaat uit jonge studenten van de Hogeschool Rotterdam Business School en ex-ondernemers van stichting Ondernemersklankbord. Ons doel is dat ondernemers uit Rotterdam en omstreken weer zelfredzaam worden met een verbetering van hun bedrijfsactiviteiten.

Uw voordelen

Wat levert een traject bij De Rotterdamse Zaak u als ondernemer op?

Partners

Rondom de ondernemers in Rotterdam zijn veel partijen actief. De samenwerkingspartners binnen dit leerwerkbedrijf zijn: Hogeschool Rotterdam, Stichting Ondernemersklankbord, Regionaal Bureau Zelfstandigen van Gemeente Rotterdam en regio Gemeenten.

De_Rotterdamse_Zaak_samenwerkingsverband_ZZPer.png

Onze Missie

De missie van De Rotterdamse Zaak is om ondernemers in zwaar weer in de omgeving van Rotterdam te ondersteunen en te begeleiden. Wij streven ernaar om ondernemers die hulp nodig hebben te voorzien van financiële, commerciële en fiscale diensten. Zodat zij verder kunnen met hun bedrijf. Of ondernemers worden begeleid bij het stoppen met hun bedrijfsactiviteiten. Als leerwerkbedrijf bieden we een maatschappelijk relevante en waardevolle leerervaring voor zowel HBO- als MBO-studenten. Studenten worden begeleid door ervaren ondernemerscoaches van Stichting Ondernemersklankbord en peercoaches.

Onze kernwaarde

  • Klantgerichtheid

  • Persoonlijke aandacht

  • Maatschappelijk verantwoord

Ontmoet ons talententeam!

Adres

Kralingse Zoom 91,

3063 ND Rotterdam

Telefoon

(010) 794 7017

Email

Connect

  • Whatsapp
  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page